Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 30€

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το AMOR AMOR σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελιας σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημέρα παραλαβής, βάσει του αποδεικτικού του courier. Επίσης, σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά της πρώτης αλλαγής της παραγγελίας σας ή μέρους αυτής, αλλά και τα μεταφορικά για την εκ νέου αποστολή της ανεξάρτητα απο το ποσό της παραγγελίας σας και του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει. Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής που αφορά την ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν απο τον πελάτη.

Η ΔΩΡΕΑΝ αλλαγή καλύπτει μόνο αποστολές εντός Ελλάδας. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (Κύπρος, Ευρώπη) το κόστος αλλαγής επιβαρύνει τον πελάτη.

Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας αρχικά επικοινωνήστε μαζί μας με email στη διεύθυνση info@amoramor.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της πάραγγελίας σας, πληροφορώντας μας γιατί επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος καθώς και αν επιθυμείτε αντικατάστασή του με άλλο ή επιστροφή χρημάτων. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε τηέφωνικά με την ACS ΣΤΟ 8015001111 προκειμένου να γίνει παραλαβή του προϊόντος από τη διεύθυνση που θα τους υποδείξετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα ACS.

  • Το προϊόν ή τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.
  • Σε περίπτωση επιστροφής στο eshop είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε με email για την επιστροφή.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.
  • Σας επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων και των εκπτωτικών προϊόντων.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι υπο δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.
  • Σε παραγγελίες προσωποποιημένων προιόντων (προιόντα με χάραξη , ονόματα, ειδικά μεγέθη κλπ) δεν γίνονται δεκτές επιστροφές ή αλλαγές.
  • Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Η διεύθυνση επιστροφών στο eshop είναι:AMOR AMOR ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΩΝ 13, ΡΟΔΟΣ, Τ.Κ. 85131 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με επιστροφή των χρημάτων μέσω Paypal, είτε με κατάθεση του ποσού εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφ' όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή.

Για την Ελλάδα: Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για το σύνολο της παραγγελίας, τα αρχικά έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και ανέρχονται σε 4€ (τα αρχικά έξοδα αποστολής 2.00€ και η χρέωση επιστροφής 2.00€ αποκλειστικά με ACS) τα οποία αφαιρούνται από το συνολικό χρηματικό ποσό της επιστροφής σας. Το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών. Στην περίπτωση που είχατε επιλέξει να πληρώσετε με αντικαταβολή θα αφαιρεθεί και το ποσό της Αντικαταβολής (2€)

Οι επιστροφές διενεργούνται μέσω της τράπεζας Πειραιώς, επομένως η εταιρεία μας δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν πρόσθετες κρατήσεις εκ μέρους της τράπεζας των πελατών μας

Για περιοχές που η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών χαρακτηρίζει ως δυσπρόσιτες η χρέωση επιστροφής ανεξαρτήτως του ποσού παραγγελίας ανέρχεται στα 10€ και επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Για την Κύπρο: Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για το σύνολο της παραγγελίας τα αρχικά έξοδα αποστολής (11€) επιβαρύνουν εσάς και αφαιρούνται από το συνολικό χρηματικό ποσό της επιστροφής σας. Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο εσείς επιλέξετε με δική σας χρέωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά ή απώλεια και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.