ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30€

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: (για Ελλάδα και Κύπρο μόνο): Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της με καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρίας courier που συνεργαζόμαστε. Δωρεάν αντικαταβολη για αγορές άνω των 50€. Το κόστος αντικαταβολής για αγορές κάτω των 50€ είναι 2€. Για προϊόντα προσωποποιημένα που κατασκευάζονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας (ονόματα, χάραξη κλπ) δεν είναι δυνατόν να επιλεχθεί ως μέθοδος πληρωμής η αντικαταβολή.
 • PAYPAL: Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο amoramor.gr.
 • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα
  • ΕΘΝΙΚΗ: Μ.ΖΟΥΝΤΑ Κ.ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΟΕ
   Αριθμός Λογαριασμού: 46101720657
   ΙΒΑΝ: GR6901104610000046101720657
   BIC: ETHNGRAA

Με αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας.

 • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Θεωρούμε την ασφάλεια πληρωμών πολύ σημαντική, γι’αυτό όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε διαδικασία έγκρισης τόσο από εμάς όσο και από τον εκδότη της κάρτας.