Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 30€
11/03/2023 Κοσμήματα με Μονόγραμμα, γιατί είναι η πιο διαχρονική τάση;

"Χάρηκα για τη γνωριμία! Πώς είπαμε ότι σε λένε;"



Ω, τα ονόματα -το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για εμάς. Είναι ο πρώτος κρίκος της αλυσίδας της σύνδεσης: με όλους γύρω μας και με τον εαυτό μας. Τα ονόματα φέρουν έναν ισχυρό συνειρμό σχετικά με την ταυτότητά μας και σίγουρα φέρνουν μια αίσθηση μοναδικότητας στο τραπέζι.

Ένα όνομα, όπως και κάθε άλλο στοιχείο της μόδας, μπορεί να έχει ατελείωτα επίπεδα νοήματος και να προκαλεί κάθε είδους συναισθήματα. Δύο άνθρωποι μπορεί να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα, αλλά ω του θαύματος, οι πιθανότητες είναι να γίνουν αντιληπτοί με πολύ διαφορετικό τρόπο. Και εκεί έγκειται η δύναμη ενός ονόματος: είναι η τέλεια απόδραση για να αναδείξετε τη δική σας ουσία.

Τα ονόματα έρχονται στη σκηνή του κοσμήματος σαν σούπερ σταρ. Τα εξατομικευμένα κοσμήματα έχουν γίνει must-have μεταξύ των ανθρώπων όλων των ηλικιών, με τα κολιέ με αρχικά να αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα.


Και στην πραγματικότητα, spoiler alert: δεν πρόκειται για μια νέα τάση. Τέτοια εκλεπτυσμένα κοσμήματα δήλωσης χρονολογούνται από τη βικτοριανή εποχή. Τον 16ο αιώνα, τα μενταγιόν με αρχικά έγιναν δημοφιλή κοσμήματα μεταξύ των βασιλικών, χρησιμεύοντας ως σύμβολο κύρους. Από το περίφημο πορτρέτο της βασίλισσας Άννας Boleyn με το κολιέ σε στυλ choker με αρχικό "B" μέχρι το γούρι "D" της πριγκίπισσας Diana, ένα πράγμα είναι σαφές: αυτό το κόσμημα φωνάζει αυτοκυριαρχία.

Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει τα κοσμήματα με μονόγραμμα τόσο ελκυστικά; Μερικοί λόγοι έρχονται στο μυαλό μας:

- Μοναδικότητα στο σημείο: δεν μας αρέσει σε όλες να έχουμε το ελεύθερο να φοράμε κομμάτια με μια ιστορία στο παρελθόν; Τα εξατομικευμένα κοσμήματα μας δίνουν τη δυνατότητα να μοιραστούμε ένα κομμάτι του εαυτού μας, είτε πρόκειται να δείξουμε τα αρχικά μας στον κόσμο είτε του σκύλου μας.

- Δόση μυστηρίου: Το μαγικό με τα κολιέ και τα βραχιόλια με μονόγραμμα είναι η περιέργεια που ξυπνάει. Τα κοσμήματα με αρχικά έχουν μια μυστηριώδη γοητεία, αφήνουν τους ανθρώπους να αναρωτιούνται τι σημαίνει αυτό το γράμμα.

- Ένα διαχρονικό go-to: το καλύτερο μέρος; Αυτό το αγαπημένο όλων των εποχών δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ένα κολιέ και ένα βραχιόλι με γράμματα έχουν κλασικό και κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα.


Τα κοσμήματα με γράμματα έχουν γίνει η υπογραφή μιας μάρκας και κατέχουν μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Οραματιζόμαστε τα κοσμήματα με αρχικά γράμματα ως μια ωδή στις εσωτερικές μας ιστορίες, μια δήλωση ταυτότητας που δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι η γιορτή του εαυτού σας και όλων όσων έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσάς, είτε πρόκειται για μια πόλη που αγαπάτε, είτε για μια πλατωνική αγάπη, είτε για μια αδελφή από έναν άλλο κύριο... η επιλογή είναι δική σας.

 



Δες όλα τα κοσμήματα μας με μονόγραμμα Εδώ!

Πίσω στο blog